Identitet handler om at leve i dyb integritet med vores værdier” 
Ole Fogh Kirkeby

Q

PRISER

BeskrivelsePris
Individuel samtale 1 time:750,-
Par og familiesamtaler 1,5 time:1125,-
Online samtale 1 time:750,-
Førtidspensionister og pensionister 1 time:550,-
Supervision for hold op til 8 personer pris pr. time:1300,-
5 Individuelle samtaler:2750,-
Jeg tilbyder rabat ved længerevarende samtaleforløb. Fek.s 5 par eller familie samtaler i alt:4500,-

Står du i et vadested i dit liv?

Vores familie er et vigtigt omdrejningspunkt i vores liv og der er vigtige grunde til at tage trivslen i familien alvorligt. Vores familie har stor betydning for vort liv fordi den giver os grundlæggende værdier og leveregler med, samt et fundament i livet. Når det bøvler har det derfor store omkostninger der kan have vidtrækkende konsekvenser, også de for de kommende generationer.  

Børnene eller de unge bliver desværre ofte symptombære for problemer i familien. Spiseforstyrrelser, misbrug, problemer med skolen, selvskade etc. kan ses som reaktioner på at der er noget der ikke fungere i relationerne i familien. Og det er netop relationerne jeg arbejder med i familie samtalerne. Sammen med jer, vil jeg være undersøgende på hvad der er på spil i jeres relationer, mønstre, værdier og leveregler. Jeg vil bringer jeg i både lyttepositioner og talepositioner og hjælpe jer med at sætte ord på der kan forløse og bringer jer videre.

Skilsmisse er til tider en nødvendig process for at komme videre i livet. Det kan være en fornuftig investering, tidligt i forløbet, at få samtaler omkring hvordan processen kan gennemføres så skånsomt som muligt og forsøge at undgå vidtrækkende negative konflikter og konsekvenser. 

 

Kan psykoterapi hjælpe dig?

Familieterapi

l

Kurser/ uddannelse

k

Temadage

Traumer

Livslinjen

Stress

Personlig udvikling

Parterapi

+

Supervision

Udviklingshæmmet

Online terapi

Afhængighed

Hvorfor vælge en psykoterapeut MPF?

Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel. Alle kan – uanset om de har en uddannelse eller ej – sætte et skilt på døren og tage imod klienter. Det skyldes, at staten ikke har fastsat regler for, hvornår en person må kalde sig for psykoterapeut.

Derfor er psykoterapeutens medlemskab i Dansk Psykoterapeutforening et kvalitetsstempel og din garanti for, at terapeuten har tilstrækkelig uddannelse og erfaring. Alle medlemmer har som minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse bag sig og lever op til en række kriterier om grunduddannelse og erhvervserfaring.

Derfor må de kalde sig Psykoterapeut MPF – den titel er din garanti for, at terapeuten har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig videre.

Du kan læse mere om de krav, foreningen stiller til medlemmerne her.

Som medlem af Psykoterapeut Foreningen er jeg underlagt foreningens etiske regler om blandt andet tavshedspligt.

Kontaktform

5 + 7 =

Kontakt

Telefon

30 49 57 57

Email

mail@peterabrahamsen.net

Adresse

Mageløs 12, 5000 Odense C