Livslinien

Livslinien kan bruges af alle der gerne vil arbejde med den æstetiske og symbolske dimension i samtaler.
Vil du vide mere om livslinienLæs mere om mig

Jeg tilbyder også workshops og temadage

Jeg tilbyder undervisningsforløb og temadage der er tilpasset jeres konkrete tilbud, institution, bosted etc. Selvfølgelig ud fra Systemiske og Narrative principper, tænkning og metoder.

Livslinien

Livslinien kan bruges af alle der gerne vil arbejde med den æstetiske og symbolske dimension i samtaler. Livslinien er en process der har fokus på styrke menneskers foretrukne identitet via genfortælling af livshistorier og derigennem udfordre negative selvopfattelser, som er opstået undervejs i livet. Forløbet starter med at lægge en rød bomuldssnor ud, som repræsenterer dit livsforløb. Derefter placerer du sten eller blomster, som repræsentanter for de oplevelser, henholdsvis ubehagelige eller positive, du har haft gennem livet. Der er også mulighed for at tænde et lys for at hædre særlige begivenheder eller personer. Undervejs i processen vil jeg naturligvis stille spørgsmål der guider dig trygt igennem processen.

Æstetikken kan hjælpe os med at udvikle nye erkendelser i samarbejde med sanserne og hjælpe os med at udvikler nye tolkninger om livet og viden om os selv. Det bliver en ekstra dimension eller en forstærkning af sproget gennem symboler, sanselig erkendelse og anerkendelse, – af det der har været, det der er og det der vil komme

Kontaktform

13 + 15 =

Livslinien

Telefon

30 49 57 57

Email

mail@peterabrahamsen.net

Adresse

Mageløs 12, 5000 Odense C

Share This