Identitet handler om at leve i dyb integritet med vores værdier” 
Ole Fogh Kirkeby

Q

PRISER

BeskrivelsePris
Individuel samtale 1 time:750,-
Par og familiesamtaler 1,5 time:1125,-
Online samtale 1 time:750,-
Førtidspensionister og pensionister 1 time:550,-
Supervision for hold op til 8 personer pris pr. time:1300,-
5 Individuelle samtaler:2750,-
Jeg tilbyder rabat ved længerevarende samtaleforløb. Fek.s 5 par eller familie samtaler i alt:4500,-

Står du i et vadested i dit liv?

Er du i tvivl om dine ståsteder og kommende eller tidligere valg? Måske har du det egentlig meget godt, men der er alligevel noget der halter, noget du måske aldrig har fået gjort op med eller kommet af med eller videre med?

At være i tvivl er ikke nødvendigvis et dårligt sted at være. Selvom tvivl kan føles frustrerende og lammende, er det en indikator på, at der er et eller andet på spil omkring vores værdier eller leveregler. Den minder os om at der er noget overset  i vores liv der kræver opmærksomhed.Tvivlen kan være en påmindelse om, at vi er kommet ud af kurs og skal have lagt en ny kurs på vores søkort. Man kan sige at vi skal have opdateret vores indre GPS. Så når tvivlen dukker op, kan vi med fordel prøve at lytte dens stemme og være nysgerrige på hvad den vil os. 

Hvad er der f.eks. blevet af håbene og drømmene? Er de stadig vedkommende eller har vi glemt eller overset dem? Skal de pudses lidt af eller skal de skiftes ud? Er der et dilemma der spænder ben? – og hvilke værdier ligger på vægtskålen i dette dilemma? Er der sket noget nyt, som de vanlige erfaringer, livsregler eller beslutninger ikke længere passer til?  

Vi gennemlever en konstant process livet igennem, bliver ældre og ændre os.  Livet ændre sig omkring os, vores vilkår ændre sig etc. Vores kultur ændre sig hurtigere end nogensinde med stadig større krav til hvordan vi skal være menneske og hvilke normer der hersker. Der er mange ideer om hvem vi skal/ bør være, der rykker i os og kan bringe os i tvivl om hvem vi skal være. 

Det handler med andre ord, om de eksistentielle valg i livet, vores identitet. Hvordan kan jeg være den bedste udgave af mig selv? Hvor skal jeg hen i livet? Hvilken retning kunne være det rigtige for mig? Er det stadig de rigtige værdier og præmisser for mig at leve efter? karrierevalg, uddannelsesvalg, parforholdet, livsstilsændringer…. Du er velkommen til at fortsætte listen.  

Jeg kommer til at tænke på den danske filosof Ole Fogh Kirkeby der skriver et sted at; “Identitet handler om at leve i dyb integritet med vores værdier”. Altså at handle og beslutte os i overensstemmelse med vores værdier, det der er vigtigt.

Kan psykoterapi hjælpe dig?

Familieterapi

l

Kurser/ uddannelse

k

Temadage

Traumer

Livslinjen

Stress

Personlig udvikling

Parterapi

+

Supervision

Udviklingshæmmet

Online terapi

Afhængighed

Hvorfor vælge en psykoterapeut MPF?

Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel. Alle kan – uanset om de har en uddannelse eller ej – sætte et skilt på døren og tage imod klienter. Det skyldes, at staten ikke har fastsat regler for, hvornår en person må kalde sig for psykoterapeut.

Derfor er psykoterapeutens medlemskab i Dansk Psykoterapeutforening et kvalitetsstempel og din garanti for, at terapeuten har tilstrækkelig uddannelse og erfaring. Alle medlemmer har som minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse bag sig og lever op til en række kriterier om grunduddannelse og erhvervserfaring.

Derfor må de kalde sig Psykoterapeut MPF – den titel er din garanti for, at terapeuten har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig videre.

Du kan læse mere om de krav, foreningen stiller til medlemmerne her.

Som medlem af Psykoterapeut Foreningen er jeg underlagt foreningens etiske regler om blandt andet tavshedspligt.

Kontaktform

11 + 15 =

Kontakt

Telefon

30 49 57 57

Email

mail@peterabrahamsen.net

Adresse

Mageløs 12, 5000 Odense C

Share This