Kurser/uddannelse & temadage

Jeg tilbyder undervisningsforløb og temadage der er tilpasset jeres konkrete tilbud.
Lær mere om kursusforløbeneLæs mere om mig

“Det er sammen med andre, at man bliver mere end man kunne selv”

Kurser/ uddannelse og Temadage

Jeg tilbyder undervisningsforløb og temadage der er tilpasset jeres konkrete tilbud,institution, bosted etc. Selvfølgelig ud fra Systemiske og Narrative principper, tænkning og metoder. Jeg vil vove den påstand, at  de fleste af os har oplevet at deltage på et kursus og efter et par uger er det meste glemt igen og de daglige rutiner og kultur tager over. Jeg ligger derfor altid stor vægt på at teori og praksis hænger nært sammen Min undervisning vil derfor altid bære præg af engagere publikum, både personligt og fagligt, i mine oplæg, samt træning i konkrete øvelser og metoder, der kan implementeres i dagligdagen.

“Jeg føler mig mere sikker i mit arbejde. Jeg har fået styrket min faglige identitet”

Supervision light.

Dato: Efter aftale  Lokation: Efter aftale

“Supervision light” er en light uddannelse i Systemiske og Narrative samtaler. Uddannelsesforløbet er tilrettelagt efter, at igangsætte en personlig og faglig udvikling, samt opkvalificerer samtaler med borgere, pårørende etc. ud fra konkrete samtale metoder.

Mere info om dette kursus

Det er en metode der klæder personale teams på, til at sparre med hinanden og afholde teams møder, på et højt fagligt og selvstændigt niveau.Herunder med brug af Karl Tomm´s reflekterende team og Whites bevidning.
Når vi tager den Systemiske og Narrative tænkning og praksis til os, skaber det forandring i relationerne, både blandt kollegerne og borgerne, men også hjemmefronten. Det giver et nyt ståsted i forhold til en øget relationel faglighed og generel reflekteret væren i verden, som giver andre mennesker omkring os nye og selvstændige muligheder for udvikling. Uddannelsen løber over 2 gange 4 kursusdage.

Hold

Min. 2 personer 

Pris: Efter Aftale

/ person

Ret til prisændring forbeholdes evt i forb med forplejning etc.

Kontaktform

15 + 11 =

Kontakt

Telefon

30 49 57 57

Email

mail@peterabrahamsen.net

Adresse

Mageløs 12, 5000 Odense C