Persondata Peter Abrahmsen

Psykoterapeut

Uddannet Socialpædagog og Systemisk og Narrativ Psykoterapeut MPF

Peter Abrahamsen

Peter Abrahamsen – Lidt om mig

Jeg er født i 1965. Uddannet Socialpædagog og Systemisk og Narrativ Psykoterapeut MPF. Jeg har haft mange forskellige beskæftigelser i mit arbejdsliv, men hen ad vejen er det arbejdet med mennesker der har draget mig mere og mere. Når jeg har valgt den Systemisk og Narrative tilgang er det pga det anerkendende menneskesyn der altid søger efter menneskers gode grunde til at handle som de gør. 

Jeg er et positivt, tillidsskabende og fagligt kompetent menneske, der sætter det anerkendende møde med mennesker højt. Jeg har mange års erfaring i, at undervise og skabe meningsfyldte samtaler med  mennesker på tværs af uddannelser, diagnoser, konflikter, handicaps og kultur.

Hvorfor bruge mig?

Det er mit håb at denne hjemmeside vi være med til med at viderebringe den systemiske og narrative tænkning og praksis, samt inspirerer dig, kære læser til at stifte nærmere bekendtskab med hvad jeg kan tilbyde. Det er min erfaring og overbevisning, at den systemiske og narrative tilgang, er med til at skabe rum for at relationerne kan trives og gøre verden et bedre sted at være. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for, at danne dig et indtryk af, om det jeg kan tilbyde kunne være noget for dig.

Hvorfor vælge en psykoterapeut MPF?

Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel. Alle kan – uanset om de har en uddannelse eller ej – sætte et skilt på døren og tage imod klienter. Det skyldes, at staten ikke har fastsat regler for, hvornår en person må kalde sig for psykoterapeut.

Derfor er psykoterapeutens medlemskab i Dansk Psykoterapeutforening et kvalitetsstempel og din garanti for, at terapeuten har tilstrækkelig uddannelse og erfaring. Alle medlemmer har som minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse bag sig og lever op til en række kriterier om grunduddannelse og erhvervserfaring.

Derfor må de kalde sig Psykoterapeut MPF – den titel er din garanti for, at terapeuten har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig videre.

Du kan læse mere om de krav, foreningen stiller til medlemmerne her.

Som medlem af Psykoterapeut Foreningen er jeg underlagt foreningens etiske regler om blandt andet tavshedspligt.

Kontaktform

15 + 10 =

Kontakt

Telefon

30 49 57 57

Email

mail@peterabrahamsen.net

Adresse

Mageløs 12, 5000 Odense C